Sztárok

Így tör be az üzleti életbe Liptai

Milliárdos márkát csinálnak a műsorvezető nevéből. Befektetők segítségével női intézménnyé fejlesztik a TV2 sztárját, aki már most nők ezreire képes hatni.

Az ország első számú tévés üzletasszonyává, azaz egyfajta intézménnyé szeretne válni Liptai Claudia, aki kislányával és exférjével tölti a nyarat. Menedzsmentje azon dolgozik, hogy a TV2 sztárjának nevéből márkát csináljon – írja a Bors. A műsorvezető ugyanis nők ezreire képes hatni az aktuális öltözködésével, hajviseletével, életvitelével. A tervek között szerepel, hogy Liptai az interneten osztja meg másokkal életszemléletét és filozófiai tanácsát, később pedig nem kizárt, hogy újságot ad ki, blogot ír. „Fontos, hogy legyenek ideáljaink, olyanok, akiknek adunk a véleményére, akiknek érdekelnek a gondolatai” – jelentette ki a szexbotrányba kevert műsorvezető, akit a könyvbemutatóin gyakran nők százai faggatnak az életéről, szokásairól, s – mint mondja – innen jött az a gondolat, hogy kell egy olyan női klub, ahol a nőkkel megoszthatja, amit a születésétől a nővé válásáig megtanult. A bulvárlap úgy tudja, már több komoly érdeklődő is fantáziát lát abban, hogy pénzt fektessen Liptai Claudia márkanévvé történő „fejlesztésébe”.

Így tör be az üzleti életbe Liptai

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top