Sztárok

Besokallt a megasztáros

Ugyan keményen fogyókúrázott Tolvai Reni, s immár bombaformában van, ám a nemzetközi karrierje sehogy sem indul be. Az énekesnőnek elege van abból, hogy csak hitegetik.

Tolvai Reninek kezd elege lenni a várakozásból. Az új külsővel hódító énekesnőt menedzsmentje hosszú hónapok óta külföldi szerződéssel kecsegteti, amelynek érdekében az egykori megasztáros sok áldozatot hozott: edzésekkel, diétával bombaformába hozta magát, hogy megfeleljen az elvárásoknak, ám úgy tűnik, ez sem elég ahhoz, hogy a tengerentúlon felfigyeljenek rá – írja a Blikk. „Úgy volt, hogy legújabb dalomat, a Playdate címűt és a hozzá tartozó klipet a külföldi kiadók már nagyon várják, ezért kiküldjük nekik, de még nem kaptam visszajelzést. Már több hónapja várok” – fakadt ki Reni, akinek egyelőre úgy fest, csak álom marad a világra szóló hírnév. Mint mondja, neki nem elég, hogy itthon ismert, szeretne mindenképpen külföldön is befutni. „A menedzsmentemtől sorra azt hallom, hamarosan teljesül a vágyam. Eddig feltétel nélkül hittem benne, de mostanában néha elbizonytalanodom” – panaszkodott a megasztáros. A bulvárlap szerette volna megszólaltatni Reni menedzsmentjét is, de nem sikerült elérnie őket.

Besokallt a megasztáros

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top