Sztárok

Hatalmas baki! Kínos helyzetbe került Várkonyi Andrea – videó

Az élő adás varázsa, hogy ha becsúszik egy-egy hiba, bizony nem lehet rajta javítani. A tegnap esti Tényekben Várkonyi Andrea is az élő adás áldozata lett, de legnagyobb szerencséjére erről csak utólag értesült.

„És ma bekövetkezett, ami minden műsorvezető rémálma! Ha nagyon akartok nevetni, nézzétek meg ezt a videót! Az egyetlen szerencsém, hogy nem vettem észre, utána viszont iszonyatosan nevettünk!” – osztotta meg közösségi oldalán a kínos pillanatokat a TV2 híradósa, akivel már megesett, hogy nevetőgörcsben tört ki egy élő műsorban. Várkonyi Andi fejére hírolvasás közben szállt rá egy irreálisan nagy légy. Míg a nézők jót mulatnak, ha egy váratlan esemény kizökkenti a műsorvezetőt a szerepéből, addig a tévéseknek ez valóban a legnagyobb rémálma: egy-egy nevetőgörcs lehet valóban vicces, de óriási károkat is okozhat, gondoljunk csak Demcsák Zsuzsa esetére a gyilkos szamarakkal.

Hatalmas baki! Kínos helyzetbe került Várkonyi Andrea - videó


A TV2 videójában 29:31-nél te is megnézheted a kínos jelenetet!

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top