Sztárok

Becsajozott a TV2 sztárja

Vetélytársa nővérével jött össze Az ének iskolájának győztese. A 14 éves Farkas Zsolti szívét egy nála három évvel idősebb lány rabolta el.

Az ének iskolája forgatása alatt csajozott be Farkas Zsolti – írja a Blikk. A gyermek-Megasztár győztesét nem zavarja, hogy három évvel idősebb nála a szerelme. A 14 éves énekes szívét vetélytársa, Venczli Alex nővére rabolta el, akit már az első pillanatban kinézett magának a TV2 felfedezettje. Mint bevallotta, nagyon megtetszett neki Zora szeme és a viselkedése. „Most nincs túl sok időm, de ismerkedünk, sokat beszélgetünk, alakul a dolog. Nem zavar, hogy kicsit idősebb nálam” – árulta el a szívtipró énekespalánta. Újdonsült párja cseppet sem féltékeny arra, hogy az énekes most ennyire a lányok figyelmének közepébe került. „Bár lassan 17 éves leszek, úgy tűnhet, hogy Zsoltihoz »öreg« vagyok, de ezt nem érzem, mert ő a koránál komolyabban gondolkodó srác” – jegyezte meg Zora, aki barátjával jelenleg csak neten keresztül tartja a kapcsolatot.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top