Sztárok

Elképesztő ötlettel állt elő a Mokka műsorvezetője

Pénz helyett egy Vujity Tvrtkónak adott öleléssel fizethettek ma azok, akik ellátogattak a hajdúszoboszlói strandra. Az éppen ott állomásozó Mokka műsorvezetője így próbálja beleültetni a szeretetet az emberekbe.

Elképesztő felhívást intézett követőihez közösségi oldalán Vujity Tvrtko a tegnapi napon: „Kedves Barátaim! Aki péntek reggel 9 óráig megjelenik a hajdúszoboszlói nagy strand 4-es számú kapujánál és azt mondja, hogy »Tvrtkóhoz jöttem egy ölelésre«, azt ingyen beengedik a strandra, az ölelés után pedig bátran fürödhet egész nap” – tette közzé a tegnap csikósnak öltözött tévés. A kezdeményezésen számos szeretetre vágyó ember részt vett, amiről az ölelésnap kitalálója képet is feltöltött oldalára.

Öleld meg Tvrtkot, ingyen strandolhatsz!

Facebook-oldalamon tett egyetlen bejegyzésem után soktucatnyian jöttek el egy ölelésre Hajdúszoboszlóra, a strandra. Voltak, akik Miskolcról, és voltak, akik Heves megyéből érkeztek. A képen az ölelkezők utolsó csoportja. Mentek is fürdeni a nagy melegben, velem együtt: MERT MI EGY CSAPATBAN VAGYUNK!” – posztolt Tvrtko. A pénteki ölelésnap egyébként nem új keletű, hisz a gyengék védelmezőjeként is híressé vált író-riporter már korábban arra biztatta követőit, ha meglátják az utcán, lépjenek oda hozzá, és a fent említett, „Mi egy csapatban vagyunk” felszólítással ölelje meg. Bízunk benne, hogy Vujity Tvrtko szeretetáradata még több embert elér.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top