Sztárok

Megdöbbentő: visszautasította a koronát a szépségkirálynő

Ilyen még nem volt: visszautasította a koronát a Szépségkirálynő című műsorban a Miss Intercontinentalnak megválasztott versenyző.

Történelmi pillanatként hirdette ki a Miss Intercontinental címet Tatár Csilla a Szépségkirálynő című műsorban, mivel ugyanaz a lány nyerte el a címet, aki néhány másodperccel korábban átvehette a közönségdíjat is a nézők szavazata alapján. A 15-ös sorszámú Kocsis Korinna váratlanul a műsorvezetőkhöz lépett és jelezte, hogy szeretne mondani valamit, majd azt kérte, hadd mondjon le a címről a zsűri pontszáma alapján negyedik helyezést elérő lány javára.
Korinna nemcsak nem vette át a koronát, de a többiek sorába visszaállva még a kezébe venni sem volt hajlandó. Néhány perccel később pedig már közösségi oldalán magyarázta meg a történteket:

„Kedves Barátaim és Ismerőseim!

Mindenek előtt nem győzöm hálámat kifejezni azért a sok biztatásért és szeretetért, amit a közösségi média nyilvános és privát oldalain az elmúlt napokban fejeztetek ki számomra.
Mindez sok erőt és kitartást adott számomra, hogy az elmúlt másfél hétben a maximumot hozzam ki magamból a végső győzelem érdekében, még ha ez most sajnos az eredményben nem is tükröződik.
Nagy szükségem volt erre, mert annak ellenére, hogy elsőként jutottam be a válogatóról a verseny döntőjébe, a verseny hivatalos Facebook oldalán a legnagyobb számban, (majd 1400) lájkolt kép rólam került ki, a legfontosabbnak tartott háziversenyt, a Miss Beauty Face-t megnyertem, két ponttal maradtam le a Miss Bikini címről, majd nektek köszönhetően a Facebookon közzétett szavazás alapján legtöbben engem szerettetek volna végső győztesnek is látni – jelentős és folyamatos »ellenszélben« kellett helytállnom a versenyen.
Ahogy a Miss Intercontinental címről történő lemondásra vonatkozó döntésemet sem hirtelen és a helyszínen hoztam meg, úgy ezeket a sorokat is még a döntő előtt egy nappal írtam meg, annak tudatában, hogy nem én nyerem a Miss World és Miss Universe Hungary címek egyikét sem.
Az okokról bővebben nem áll módomban információkat megosztani Veletek, mivel jelenleg köt a Magyarország Szépe Kft.-vel kötött szerződésem – annyit szeretnék elmondani, hogy miután a Miss Intercontinental címnél nemzetközileg magasabbra rangsorolt, Miss Earth Hungary címet már 2009-ben elnyertem, legfőbb célom ezzel a lemondással az volt, hogy ne fosszam meg egy általam már átélt nagyszerű élménytől azt a szépségkirálynő-jelölt versenytársamat, aki a zsűri pontszámai alapján utánam következve, a negyedik helyet szerezte meg.
Gratulálok a győzteseknek!

Kocsis Korinna”

Megdöbbentő: visszautasította a koronát a szépségkirálynő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top