Sztárok

Küzdelmesek Ördög Nóra napjai

Édes teher az altatás a műsorvezető számára. A népszerű tévés a férjével már mindent kipróbált, hogy álomba ringassák csöppségüket.

Lassan héthetes Ördög Nóra babája, Mici. A 31 éves műsorvezető – akiről még a várandóssága előtt szexi fotók készültek – néha már a könnyeivel küszködik a fáradtságtól, de azért a többsége ezeknek is inkább örömkönny – írja a Blikk. „Ki ne szeretné egész álló nap a karjában tartani és ringatni a gyönyörű újszülött gyermekét? Egészen addig nem is eszméltem, amíg először meg nem sajdult a derekam, és azt nem éreztem, hogy menten leszakad a karom. Azon kaptam magam, hogy az altatószeánszaink Micivel sokszor akár egy-másfél órásra is nyúlnak” – számolt be a blogjában Ördög Nóra, akit Lilu helyettesít majd az X-Faktorban. Mint írja, a férjével már mindent kipróbált, hogy Micit könnyen el tudják altatni. „Lelkesen susogni és ütögetni kezdünk, Mici ellenáll, aztán később már keservesen sír, én összeomlok, és feladom. (…) Az első sikerélményt az altatódalok hozták meg. (…) Kivettem a kiságyból, magamhoz öleltem, és amikor éreztem, hogy szinte azonnal szuszogva elernyed a kis teste a karjaimban, elsírtam magam: ezek szerint csak arra vágyott, hogy a közelemben legyen” – olvasható a beszámolójában.

Így altatja babáját Ördög Nóra

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top