Sztárok

Tatár Csillánál betelt a pohár

A Mokka műsorvezetője cenzúrázza a közösségi oldalát, és kitilt mindenkit, aki szélsőséges megnyilvánulásainak próbál hangot adni.

Tatár Csillánál betelt a pohárTatár Csilla is azon hírességek közé tartozik, aki szívesen enged betekintést a mindennapjaiba nyilvános közösségi oldalán. Mivel a Mokka és a Szépségkirálynő műsorvezetője maga is szélsőségektől mentesen éli életét, most mégis radikális lépésre szánta el magát. „Nagyon köszönöm Nektek a kedves gondolatokat! De sajnos a következő pár soromnak is oka van: csak azokat tiltom ki és törlöm az oldalamról, akik a bejegyzéseim alá szélsőséges, antiszemita vagy mások vallási, nemi hovatartozását illetően, nem emberi és számomra vállalhatatlan módon nyilvánulnak meg. Továbbá ez az oldal valóban rólam, a munkámról és azokról a dolgokról szól, amiket fontosnak tartok (sajnos idő hiányában a teljesség igénye nélkül) így ilyen formában a politika ezen a platformon biztosan nem kap helyet” – kezdte a csinos műsorvezetőnő a kiírást, aki nem szeretné, ha emiatt bárki támadná őt, egyszerűen csak mentesíteni szeretné oldalát a negatív dolgoktól.

„Nem akarok indulatokat gerjeszteni, nem akarok megosztani, egyszerűen csak azt szeretném, ha azok az emberek, akik engem követnek, szeretnek vagy kíváncsiak a munkámra, olvassák a posztjaimat, nézik a képeimet, jól érezzék magukat, pozitív energiát kapjanak és újra megtanuljanak hinni az álmaikban nem feladva a terveiket. És igen a kritikákat szívesen fogadom, de a sértegetéseket és primitív, passzív agresszióval társított megjegyezéseket továbbra is a »delete« gombbal fogom elintézni. Nem azért, mert nem készültem fel az elfogadására, hanem azért, mert egyszerűen az ilyen embereket a privát életemben is »ignorálom«. Csilla” – folytatta a bejegyzést Tatár, aki a jövőben is naponta többször oszt majd meg részleteket életéből közel 14 ezer követőjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top