Sztárok

Milliókat követelnek Hajdúék a balhézó modelltől

Több millió forintos kártérítési pert indítanak Kocsis Korinna ellen A Szépségkirálynő szervezői. A lázadozó versenyző már azzal szerződést szegett, hogy nem fogadta el a koronát.

Komoly per elé nézhet Kocsis Korinna azért, hogy botrányt csinált A Szépségkirálynőben, Vígh Diána viszont megúszhatja a jogi felelősségre vonást, ha visszavonja az állítását, és bocsánatot kér – írja a Blikk. Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója szerint Korinna több ponton is megszegte a szerződését, így kénytelenek jogi útra vinni az ügyet; többek között már azzal is szerződést szegett, hogy nem fogadta el a koronát. Mint Berényi András, a műsor jogi szakértője elmondta, ha a modell tovább folytatja a vádaskodást, rágalmazás miatt is beperelhetik a zsűri tagjai. Ha pedig kiderül, hogy Korinnának nincs kézzelfogható bizonyítéka, vissza kell fizetnie a felkészítése és a tábor költségét is. Minimum 2-3 millió forintos kártérítési igényre számíthat, de akár ennél jóval többre is perelhetik.

Kocsis Korinna - A Szépségkirálynő hivatalos Facebook-oldala
Kocsis Korinna Fotó: A Szépségkirálynő hivatalos Facebook-oldala

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top