Sztárok

Spórolni vásárláskor?

A legtöbb nő imád vásárolni és nem feltétlen csak cipőt, táskát vagy ruhát, hanem bármit. De miért is okoz örömöt nekünk a vásárlás?

Vásárolunk, örömünkben, bánatunkban, szükségből vagy csak úgy a barátnőkkel, mert – valljuk be -, az egyik legjobb csajos program! Ilyenkor van időnk átbeszélni az élet nagy kérdéseit és közben jól érezzük magunkat, hiszen a hétköznapok gondjait elfeledve merülünk el az élet nagy dolgaiba és a ruhák rengetegébe.

Sokan az „üres” szabadidejüket is vásárlással töltik, így unaloműzésnek is kiváló arról nem beszélve, hogy egy-egy magányos vásárlás során van időnk elmélyülni gondolatainkba, érzéseinkbe.

Többek közt ezért is várjuk a bevásárló hétvégeket, viszont ami a lelkünknek jót tesz, az a pénztárcánkat viselheti meg, így igyekszünk kihasználni minden kedvezményt, amivel spórolhatunk egy kis pénzt.

Lelkesen vágjuk a kuponokat, ragasztjuk a matricákat, figyeljük az akciókat, egyszóval igyekszünk minden lehetőséget kihasználni, hogy olcsóbban ússzuk meg a vásárlást, mert bizony amennyire szeretjük a pénzünket költeni, pont annyira is szeretnénk rá vigyázni, mivel hosszú távon nem kifizetődő egy ilyen körút.

Spórolni vásárláskor?

Gyakran áhítozunk egy végtelenített kártya utána, de ez a legtöbbünknek csak vágyálom marad, viszont létezik olyan bankkártya, amellyel mindig kevesebbet fizetünk a pénztárnál.

Olcsóbb lesz a tankolás, spórolhatunk a mindennapi bevásárláskor, még a kedvenc parfümünkért is kevesebbet fizetünk. A OneCard rendszeres használatával évente akár több tízezer forintot is spórolhatunk!

Elég csupán a OneCard bankkártyát használni, mert a vásárlási kedvezmények mellett ugyanúgy vehetünk fel vele készpénzt, vagy vásárolhatunk az interneten is. A OneCard bankkártyával közvetlenül a kártyához tartozó bankszámlánkról költünk, így annyiért tudunk vásárolni, amennyi pénz van a számlánkon.

Nincs még OneCardod? Kattints az azonnali kedvezményekért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top