Sztárok

Így folytatja az életét Détár Enikő

A válófélben lévő színésznőnek már határozott elképzelése van az újonnan felépített életéről. A gyerekeken a válás után sem osztozkodnak.

 

Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

Öt hét telt el azóta, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly bejelentette, hogy vége a házasságuknak, és válnak. A színésznőt az elmúlt nehéz időszak csak megerősítette, a magánéleti megpróbáltatások ellenére szemmel láthatólag erős – írja a Blikk. „Az utóbbi időkben nagyon sokat küzdöttem, de a harcaimtól erősödtem. Ami nem jelenti azt, hogy soha nincsen rosszkedvem, vagy nem bántanak dolgok, csak képessé váltam feldolgozni ezeket. Jól vagyok, nincs bennem gyűlölet. Egyben vagyok, segítenek a barátaim, a munkám” – árulta el Détár Enikő. Elmondása szerint a válás után sem osztozkodnak a gyerekeken, náluk közös marad a „teherviselés”. „Zsigmondra az »esti műszak« idején az vigyáz, aki épp ráér. Kari és közöttem a munkamegosztás eddig is így volt” – jegyezte meg a színésznő.

Így folytatja az életét Détár Enikő

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top