Sztárok

Sokkolják a TV2 nézőit

A szezonzáró részben ismét komoly veszélybe kerül Száraz Dénes karaktere. Felvetődik az a kérdés, hogy a színészt esetleg újra kiírják a sorozatból.
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

Hiába követelték vissza a képernyőre, újra aggódhatnak a nézők Tamás atyáért, pontosabban az alteregójáért, Balázsért. Száraz Dénes karaktere ugyanis veszélybe kerül a péntek esti évadzáró jelenetben: bilincsben viszik el a rendőrök – írja a Bors. A Jóban Rosszban forgatókönyvírói ezzel elválasztják a sorozat népszerű szerelmespárját, ami várhatóan komoly vihart kavar. A sorozat producere nem árulja el, mi lesz a pár sorsa, de ezúttal is izgalmakat ígér. „Az idei évadzáróra is jócskán tartogatunk fordulatokat, meglepetéseket, ami garantáltan sokkolja majd a nézőket” – mondta Nagy Tamás. Az ismét nehéz helyzetbe került Száraz Dénes – akit egyszer már kiírtak a szappanoperából – bízik a folytatásban, valamint sorozatbeli szerelme, Szabó Zsófi sem szeretné, ha a színész nélkül folytatódna a sorozat.

Sokkolják a nézőket a Jóban Rosszban készítői

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top