Sztárok

Ájultan vitték kórházba a megasztárost

A Megasztár egykori énekesét annyira megviselte a szakítás, hogy napokig nem evett, végül kimerültség miatt mentő vitte kórházba.
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

Ájultan vitték kórházba a MegasztárostBihal Roland – aki a verseny alatt is beszélt arról, hogy az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta – a Blikknek elmondta: négy hónapja költözött ismét Budapestre, hogy együtt legyen a barátnőjével. „Boldog voltam, mert elkészült az új videoklipem, és sikerült munkát is találnom: szoftvertesztelő lettem. Úgy éreztem, végre sínre került az életem” – nyilatkozta az énekes, aki végül nem várt pofont kapott az élettől. „Kiderült, hogy a barátnőmmel nem működik a kapcsolatunk. Nem is költöztünk össze, pedig én miatta jöttem a fővárosba a szülői házból. Annyira megviselt a szakítás, hogy ösztönszerűen a munkába temetkeztem… Egyik nap mentem haza munkából, és egyszerűen összeestem az ajtóban. A szomszédok hívták a mentőket, akik bevittek a kórházba. Az orvosok három napig bent tartottak, végig infúziót kaptam, nyugtatókat, vitamint szedettek velem, mert nagyon legyengült a szervezetem” – ecsetelte történetét az énekes, aki már jobban van és munkájára koncentrál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top