Sztárok

Ebben a produkcióban tér vissza Stohl

Kiderült végre, hol láthatjuk legközelebb Stohlt a képernyőn.

Film készül ugyanis Döme Barbara A nagymama, aki elfelejtett meghalni című novelláskötetéből. Az írónő már leült tárgyalni Törőcsik Marival és Stohl Andrással, mindketten nyitottak voltak a filmmel kapcsolatban, így valószínűleg ők lesznek a könyvből készült mozi főszereplői.
Döme a Borsnak elmondta: amióta szakmai körökben is kiderült, hogy a két elismert színészt lesz a főszereplő, számos fiatalabb színész hívja telefonon, hogy szerepet kapjon a készülő moziban. „Egy pályakezdőnek nincs jobb ugródeszka, mint együtt játszani két ilyen ikonnal, mint Törőcsik és Stohl” – mondta egy fiatal színész a lapnak. Stohl is megszólalt: szerinte a mostani generáció nagyon más, ők rámenősebbek és bátrabbak. „Persze, ha jól belegondolunk, ez az egyetlen módja annak, hogy érvényesüljenek, nehezített pályán mozognak. Amikor én voltam pályakezdő, természetesen nekem is voltak mentoraim és olyan színművészek, akiktől sokat tanultam, például Gáspár Sanyi, akivel rengeteg filmben szerepelünk együtt. Jó dolog egy tapasztalt kollégával dolgozni, hiszen így lehet a legjobban elsajátítani azokat az apró trükköket” – mondta Stohl.

Ebben a produkcióban tér vissza Stohl

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top