Sztárok

Így nyaralt családjával a Szulejmán főszereplője – galéria

Feleségével és kisfiával, Alival vakációzott a Szulejmán-sorozat főszereplője, Halit Ergenç. A fotókat elnézve nyoma sincs házassági válságnak. Nézzétek csak!

 

Így nyaralt családjával a Szulejmán főszereplője - galéria

Halit Ergenç a Seherezádé sorozat forgatásán ismerkedett meg Bergüzar Korel színésznővel, és 2009-ben házasodtak össze, egy évvel később pedig megszületett a kisfiuk, Ali. A hároméves legény bátran pancsolt szüleivel a tengerben, amikor június végén vakációzni indult a család. Néhány hónappal korábban még válásról és szétköltözésről írtak a török pletykalapok. Az egyik forgatás után ugyanis Szulejmán szultán megformálója meghitten sétálgatott Gülsen Bayraktar énekesnővel. Egyes lapok szerint neje el is költözött otthonról, ám pár hónappal később helyreállt a béke otthon, és az asszony hazaköltözött.

Hogy volt-e családi dráma, vagy csak a lapok drámáztak, azt mi valószínűleg soha nem tudjuk meg. Egy biztos: a friss képeket elnézve ebben a házasságban semmilyen konfliktusnak nincs nyoma. A török magazinok beszámolója szerint a kis család önfeledten lubickolt napközben, míg este a színész és neje az alacati éttermeket járták. „A feleségemmel és a fiammal eljöttünk pihenni. Nincs ebben semmi szokatlan, normális család vagyunk” – mondta a színész az egyik helyi lapnak. Azért annyira nem voltak „szokványos pár”, ugyanis az újságnak nyilatkozó szemtanúk szerint hatalmas sor várta őket az éttermek kijáratánál, minden rajongó szeretett volna legalább egy közös fotót „Szulejmánnal”.  

Megnézem
Összes kép (1)

A történelmi karaktert megformáló színész és neje, június elején egyébként részt vettek a kormány ellenes tüntetéseken Isztambulban. Ergenç a Facebook oldalán folyamatosan közölte a tüntetésekkel kapcsolatos információkat, s nyíltan a tüntetők pártjára állt.

A hazáspár a török tüntetéseken
A házaspár a török tüntetéseken

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top