Sztárok

Pasi nélkül is boldog Karsai Zita

Kölnben akar letelepedni és családot alapítani a táncosnő. A Megatánc egykori döntőse a műsorával egy német tehetségkutató közönségét is elvarázsolta.
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

Bár a Got To Dance német tehetségkutatóban csak az elődöntőig jutott, remekül alakul Karsai Zita németországi karrierje – írja a Blikk. Elmondása szerint Németországban szeretne megöregedni, mivel ott meg tudja valósítani magát. A férjétől két éve elvált táncosnőnek – aki korábban DJ Bobo európai show-műsorába igazolt át – a megtakarításai révén sikerült megalapozni a tánctanári karrierjét; hetente 6 órát tanít egy kölni táncstúdióban. A tanítás mellett pedig táncoskarrierje is beindult, egyre több helyre szerződtetik a Megatánc egykori döntősét; jelenleg egy népszerű német énekesnő turnéjára készül. A 34 éves táncosnő Köln belvárosában bérel lakást egy jógatanárnővel. „Imádom ezt a multikulturális nagyvárost. Az emberek elégedettek, kedvesek. Itt szeretnék maradandót alkotni, és családot alapítani” – árulta el Karsai Zita, akit jelenleg nem foglalkoztat, hogy egyelőre nincs körülötte férfi, maradéktalanul boldoggá teszi a pörgős élete.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top