Sztárok

Holtan találták a 31 éves sorozatsztárt

Holtan találták a Glee – Sztárok leszünk 31 éves színészét. A hírt a rendőrség megerősítette.
További képek a galériában!
További képek a galériában!

A The Hollywood Reporter internetes oldal közölte a hírt, hogy holtan találták a Vancouverben lévő Fairmont Pacific Rim hotel egyik szobájában Cory Monteith színészt. A Glee sorozat főszereplője 31 éves volt. A rendőrség megerősítette a Monteith halálhírét. A sajtótájékoztatón elmondták: egyelőre annyit tudnak, hogy a színész a péntek éjszakát még a barátaival töltötte, majd szombaton korán reggel érkezett vissza 21. emeleti szobájába. Testét a szálloda személyzete fedezte fel, amikor felmentek hozzá, mert nem jelentkezett ki időben. A halál oka egyelőre ismeretlen.

Monteith pár hete jött ki egy rehabilitációs intézményből. Mindig is nyíltan beszélt függőségéről, kétszer is volt elvonón a kábítószer és az alkohol miatt. „Szerencsés vagyok, hogy még életben vagyok” – mondta 2011-ben egy interjúban a színész, aki saját bevallása szerint már 13 évesen füvezett és ivott a suliban, ami miatt 16 éves korára ki is rúgták. 19 volt, amikor először járt a rehabon, úgy fogalmazott: akkor sikeresen megküzdött a démonaival. Évek óta élt párkapcsolatban Lea Michele színésznővel, aki a sorozatban is a szerelmét alakította. Titokban jegyezték el egymást, egyes források szerint télre tervezték az esküvőt. „Rettentően büszke vagyok rá, hogy végigcsinálta az elvonót, kitartott és felvállalta a saját démonait” – ezt idén tavasszal mondta a színésznő, miután párja kijött az elvonóról.

A TMZ internetes oldal tudni véli, hogy a színész halálát valószínűleg túladagolás okozta, ám ezt egyelőre senki nem erősítette meg. Közben előkerült az utolsó „nyilvános videó”, amin Cory és Lea szerepel, és ami pár héttel a színész halála előtt készült.

A Twitteren számos híresség fejezte ki megdöbbenését és mély fájdalmát a hír kapcsán.


„Mindannyiunkat megvisel a tragikus hír. Cory egy rendkívüli tehetség, és még kivételesebb ember volt. Mindenkinek rettenetesen fog hiányozni, igazi öröm volt vele dolgozni. Imádkozunk a családjáért
” – olvasható a sorozat készítőinek és szereplőinek közös közleményében.

„Most hallottam a hírt. Ez nagyon szomorú. Együtt érzek a családdal, a barátaival és különösen Leával. Nyugodj békében, Cory” – írta Ricky Martin.

„Milyen szomorú azt olvasni, hogy Cory már nincs köztünk. Micsoda szégyen! Ő egy kedves, tehetséges, szerethető fiú volt, aki nagyon fog hiányozni”Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal színésze.

Igazán szomorú nap ez, elveszítettünk egy fiatal, tehetséges embert. Nagyon sajnálom a családját, a barátait és a rajongóit. Jó ember volt, igazán” – olvasható a Ian Somerhalder, a Vámpírnaplók főszereplőjének Twitter-oldalán.

„Egy kedves srác ment el, aki elképesztően tehetséges volt. R. I. P., Cory” – írta Jesse Tyler Ferguson, a Modern család sorozat színésze.

„Hihetetlen tragédia. Imádkozom érted, Lea. Nyugodt békében, Cory” – olvasható Demi Lovato oldalán.

„NEM!” – írta a Glee színésze, Mark Salling.

„Sokk és sírás. Átérzem a család, a barátok, és a rajongók fájdalmát. Túl korai volt még, Cory” – írta Perez Hilton a Twitteren.

„Milyen szörnyű tragédia! Olyan fiatal volt és olyan tehetséges. Szomorú” – írta Greg Grunberg színész.

Taylor Swift énekesnő egy közös fotót posztolt ki Twitter-oldalára, majd hozzátette: képtelen bármit is mondani a sokk miatt.

„R. I. P., Cory Monteith” – olvasható a Dr. Csont főszereplőjének, David Boreanaznak az oldalán.

„Nem jutok szóhoz. Döbbenetes. Együtt érzek a családdal és a barátokkal. Tartsuk tiszteletben a fájdalmukat” – írta a Vámpírnaplók színésznője, Nina Dobrev.

„Micsoda veszteség! Mekkora tehetség és milyen kedves férfi volt! Imádkozom a családjáért” – írta Bruce Willis lánya, Rumer.

„Cory, te megérintetted mindannyiunk lelkét. Nagyon fogsz hiányozni. Isten legyen veled” – olvasható Ian Ziering Twitter-falán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top