Sztárok

Életveszélyben volt Placido Domingo

A legendás tenornak vérrögök keletkeztek a szervezetében, egyet a tüdejéből, egyet az artériájából, közvetlenül a szíve mellől távolítottak el.

Életveszélyben volt Placido DomingoEgy gyors rutinvizsgálatra ment be a 72 éves Placido Domingo az egyik madridi klinikára, de ötnapos kórházi kezelés lett belőle. A tenornál ugyanis mélyvénás trombózist diagnosztizáltak, szerencsére még a korai szakaszban. A vérrögök Domingo jobb lábában képződtek, de találtak a tüdejében és az artériájában is. „Megmentették az életemet, nem lehetek elég hálás az orvosoknak” – nyilatkozta Domingo, amikor elhagyta a klinikát. Elmondta, hogy az öt nap alatt is gyakorolt, valószínűleg a betegek legnagyobb örömére, Giuseppe Verdi Giovanna d’Arco című operájában énekel majd a Salzburgi Ünnepi Játékokon augusztusban. „Most három hét pihenés vár rá, aztán irány Ausztria. Nyugdíj? Az mi? Eszemben sincsen visszavonulni” – tette hozzá Domingo, amikor a klinika előtt beszállt a kocsijába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top