Sztárok

Ezért maradt el Csézy eljegyzése

Az énekesnő és vőlegénye a szabadban akarták megtartani az eljegyzést, de egy vihar és jégeső elmosta a boldog eseményt.

Ezért maradt el Csézy eljegyzése„Remélem, nem gondolja meg magát addig” – viccelődött az énekesnő az Aktív kamerája előtt, de vőlegénye, Szabó László üzletember erre határozottan nemmel felelt. Ám Csézy az eljegyzésig és az esküvőig sem unatkozik, ahogyan elmondta, ősszel megjelenő új lemezét készíti, ezenkívül egy ruhaboltot is nyit Budapesten, ahol saját, matyó motívumokkal díszített ruhakölteményeit árulja, na és ott van az eljegyzés, illetve az esküvő előkészítése. A háztartásról már nem is beszélve. „Makláron élünk, itt mindig van mit tenni. Szívesen főzök, a kert is ad munkát, ezen kívül három kutyáról és négy macskáról kell gondoskodnom” – mesélte Csézy, aki elárulta, az egyik sziámi kandúrral van a legjobb barátságban, mert a cica mindenhova követi őt. Ő a kedvence. Ám ha minden terv szerint megy, akkor a cicának át kell adnia a kedvenc pozíciót, ugyanis Csézy és László mihamarabb babát szeretnének.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top