Sztárok

II. Erzsébet: “Siessenek már azzal a babával, nyaralni megyek” – videó

Kilenc nap múlva elindul Skóciába nyaralni, úgyhogy jó lenne, ha addig megszületne Katalin és Vilmos gyermeke. Legalábbis így fogalmazott maga II. Erzsébet, amikor egy 10 éves kislány kérdezgette születendő dédunokájáról szerda délután.

II. Erzsébet: „Siessenek már azzal a babával, nyaralni megyek”A királynő egy iskolát látogatott meg, amikor az egyik tanuló, a tízéves Fay Batey bátran elé állt, és megkérdezte tőle, fiú vagy lány babát szeretne – írja a Daily Mail. II. Erzsébet szélesen mosolygott, és azt mondta, mindegy neki, de jó lenne, ha mielőbb megszületne már a gyermek, mert kilenc nap múlva elindul nyaralni Skóciába, a Balmoral-kastélyba, ahol minden év augusztusát és szeptemberét tölti. És valószínűleg a nyári szünet előtt még látni akarja örökösét és harmadik dédunokáját.

Ám továbbra is bizonytalan, mikor jön világra a kis trónörökös. A sajtó július 13-ai dátumot tudott, Kamilla hercegné a minap azt mondta, várhatóan a hét vége előtt megszületik a baba, de azóta sincsen semmi jele annak, hogy Katalin vajúdni kezdett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top