Sztárok

Lezárta a Palácsik-ügyet Vajna

A világhírű producer hisz párja hűségében, nem változtak az érzései. Lezárta a Balatonon, a menyasszonyáról pikáns helyzetben készült fotók miatt kirobbant botrányt.

Andy Vajna közvetlen környezetéből annyi szivárgott ki, hogy a balatoni fotók ügyét lezártnak tekinti, esküvő pedig lesz – írja a Blikk. Mint a bulvárlap megtudta, a filmügyi kormánybiztos és 38 évvel fiatalabb kedvese, Palácsik Tímea augusztus közepén repül át az Egyesült Államokba. Állítólag az utolsó nyári hétvégére tervezik a házasságkötést egy ismeretlen helyen, ami a Blikk szerint azt igazolja, hogy a filmügyi kormánybiztos néhány hollywoodi színész barátja is tiszteletét teszi az esküvőn. Korábban felröppent, hogy Antonio Banderas birtokán kelnek egybe, erre megvan az esély, hiszen a színész a közelmúltban Budapesten járt, és felkereste Vajnát. Mint a bulvárlap megjegyzi, érdekes, hogy a pikáns fotókon látható fiatalember – aki állítólag Palácsik Tímea húgának az ismerőse, pontosabban sógorának a testvére – nem jelentkezett, hogy tisztázza magát.

Lezárta a Palácsik-ügyet Vajna

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top