Sztárok

Fegyvert ragadtak Gesztesi fiai

Katonai táborba küldte kisebbik fiait a színész. A gyerekek csak eleinte idegenkedtek a sorakozótól és a korán keléstől; tisztjeik szerint jól teljesítették a feladatokat.

Katonai kiképzőtáborba küldte két kisebbik fiát Gesztesi Károly – írja a Bors. Mint Márkó és Balázs bevallották, eleinte nem tetszett nekik a bulizásokról lemondó apjuk ötlete, de már az első nap belerázódtak a különleges tábori élménybe. A két gyerek semmilyen kivételezést nem élvez feletteseitől, sőt társaik sem néznek rájuk más szemmel híres apukájuk miatt. A tábor vezetője meg van elégedve a fiúkkal, akik fegyelmezettek, és jól végzik a dolgukat. Míg Balázsnak a fegyverek tetszenek legjobban a táborban, addig bátyja a sorokozót is megkedvelte. „Én nem vagyok híve a katonásdinak, a színészi karrierem építése során én is rühelltem, de szerintem jót tesz nekik majd, hogy belekóstolnak ebbe” – mondta Gesztesi Károly, aki a Nagy Duettben is kipróbálta magát.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top