Sztárok

A Dove bókokkal lepte meg a pécsi hölgyeket

A Dove 2013-ban világszerte és Magyarországon is a nők önbizalmát szeretné erősíteni, hiszen kutatásuk kimutatta, hogy a hazai hölgyek mindössze 3%-a tartja magát vonzónak, ugyanakkor 49%-uk akkor érzi magát szépnek, ha bókokat kap másoktól. A márka ezért bókfilmek és rendezvények segítségével segíti a hölgyeket, hogy szépnek lássák magukat.

A Dove eseménysorozat első állomásán, július 13-án Pécsett várták egész napos ingyenes programokkal a hölgyeket, hogy segítsenek felfedezni a bennük rejlő szépséget. A rendezvény során sokan kértek szakértő segítséget dr. Pónyai Katinka bőrgyógyásztól, és beszélgettek szépségről, önbecsülésről Szily Nórával, akik igyekeztek mindenkinek személyre szabott tanácsokat adni.

A Dove bókokkal lepte meg a pécsi hölgyeket

Az arra járókról kiderülhetett, milyen jól tudnak bókokat fogadni, és a nap végére több mint 300 inspiráló üzenet írtak a „bókfalra”, így osztva meg egymással életük legemlékezetesebb vagy legutóbbi bókjait. A Dove hoszteszei mindeközben több mint 2000 darab Dove termékkel és 700 darab, bókokkal ellátott lufival kedveskedtek az ott lévőknek.

A Dove bókokkal lepte meg a pécsi hölgyeket

A Dove hiszi, hogy ha a nők jól érzik magukat a bőrükben, akkor sokkal magabiztosabbak és könnyebben kiaknázzák a bennük rejlő szépséget. A pécsi eseményt két további követi, a Dove augusztus 10-én Balatonfüreden, szeptember 14-én pedig Budapesten a Kopaszi-gáton  várja tanácsokkal, ajándékokkal és bókokkal a gyönyörű magyar nőket!.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top