Sztárok

Indiába költözik az RTL Klub tehetsége

Varga Viktor és barátnője két hónapra Indiába költöznek. A fiatalok ugyan tervek nélkül, de annál nagyobb célokkal indulnak neki a nagy útnak.

Új életet kezd a Csillag Születik egykori sztárjaSorsfordító útra indul Varga Viktor és Cinthya Dictator, ami nemcsak saját magukat, de a kapcsolatukat is nagy próbatétel elé állítja majd. A nemrégiben pucéran nyilatkozó énekes és művész kedvese ugyanis úgy döntöttek, két hónapra elvonulnak Indiába, a spirituális világ fellegvárába, ahol nomád körülmények között élik majd mindennapjaikat. „November–december körül indulunk, most vesszük majd meg a repülőjegyeket. Cinti családja egyből rábólintott. Az én családom művészekből és sportemberekből áll, ők is szeretik az izgalmas dolgokat, a kihívásokat, apukám mégis azt mondta, vannak sokkal civilizáltabb helyek, mért nem oda megyünk inkább. Szerintem rengeteg az érték Indiában, amit látnunk kell. Ő pedig csak félt minket, hisz valóban nagy a szegénység, veszélyes hely. Mi viszont erre vágyunk, hogy nomád életet élhessünk, hogy elszakadjunk a materiális világtól” – kezdte a Csillag születikben feltűnt énekes, aki úgy véli, új élete kezdetéhez szüksége van a spirituális megtisztulásra.

Új életet kezd a Csillag Születik egykori sztárjaEbben pedig Cinthya Dictator személyében tökéletes társra lelt. „Cinti egy nagyon aranyos dolog, egy kedves kis állatka, aki szeret, és akit én is szeretek. Akár ez is lehet az a sorsfordító útja a kapcsolatunknak, amiről néhány hete egy számmisztikával foglalkozó hölgy beszélt nekünk. Szerintem még jobban összekovácsol majd minket” – vélekedett az extravagáns énekes, aki barátnőjével együtt hihetetlen izgalmaknak néz elébe. „Nem az a kaland, ha szállodába mész és étteremben eszel. A környezetünkben mindenki csodálkozik, hogy minek csináljuk ezt, veszélyes, de én ebben nem hiszek. Számos ember megjárta már ezt az utat, köztük John Lennon, Yoko Ono vagy Steve Jobs. Indiában minden a spiritualitásról szól, elszakadunk az anyagi dolgoktól. Nem tervezünk semmit, csak kitaláljuk, mik a céljaink, hova akarunk eljutni. Viszünk egy sátrat, abban fogunk aludni és majd veszünk egy roncs motort, amivel járjuk a vidéket. Ha elfogy a pénzünk benzinre, majd elcseréljük valami másra” – avatta be az olvasókat terveikbe Varga Viktor, aki szeptemberben adja ki új, Újratervezés című dalát, ami már az új élete kezdetének első mozaikdarabkája lesz.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top