Sztárok

Új képek Anistonról – Terhes vagy nem terhes? Szavazzon!

Kettészakadt a szerkesztőség. A Jennifer Anistonról készült friss képeket elnézve egyesek szerint a színésznő végre várandós, mások viszont azt mondják, hogy csak nem vette fel a hasleszorító bugyit. Nézze meg a képeket és szavazzon!
A(z) “Kisbabát vár Jennifer Aniston?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen

Egyszer még arra is képesek voltunk, hogy összeszámoljuk, legkevesebb hányszor volt már terhes a címlapokon Jennifer Aniston. Találgatások, gömbölyödő pocakot sejtető fotók hétről hétre előkerülnek az ex-Mrs. Pittről. Ám most mi is tanácstalanok vagyunk. Elkövetne egy akkora divatbakit a vörös szőnyegen Aniston, hogy nem húz alakformáló fehérneműt egy olyan ruha alá, ami úgy tapad a testére, mint Ross Rachelre a Jóbarátokban? Vagy a pici pocak valóban annak a jele, hogy Jolie elődje anyai örömök elé néz? Mi megadjuk a lehetőséget! Íme 10 fotó a színésznőről, mindegyik augusztus elsején készült! Nézze meg és szavazzon! Jön a baba, vagy nem jön a baba?

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top