Sztárok

Kellemetlen: megalázták Vilmos herceget – fotó

Elnézést kért a BBC csatorna, amiért egy igencsak kellemetlen fotót mutattak Vilmos hercegről az egyik reggeli műsorban.

Kellemetlen: megalázták Vilmos herceget - fotóNem hízelgő! – és ez még a legenyhébb kifejezés, amit arról a fotóról mondhatunk, amit a BBC csatorna egyik reggeli műsorában láthattak a nézők augusztus elsején.

Az adásban bemutatták ugyanis a Barbershopera nevű formáció I Could Have Married Kate című videóját, amelynek egyik jelenetében egy újság címlapja látható. A címlapon Vilmos herceg és Katalin eljegyzési fotója van, csakhogy a trónörökös korona helyett egy péniszt kapott a homlokára a bandától. A nézők azonnal elárasztották a BBC Twitter-oldalát bejegyzéseikkel, melyekben felháborodásuknak adtak hangot.

A csatorna ezután sűrű bocsánatkérésbe kezdett. A BBC a közleményben azt írta, hogy egy vicces fodrászatról szóló műsoruk, a Barbershopera előzetese volt az, amiben megjelent a kifogásolt kép. Bár előzetesen belenéztek a videóba, ők nem vették észre benne a jogsértő tartalmat, ettől függetlenül elnézést kérnek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top