Sztárok

Palácsik családjával szüretelt Vajna

Palácsik Tímea családja befogadta Andy Vajnát, aki egy évvel ezelőtt együtt szüretelt menyasszonyának Miskolcon élő famíliájával.

A helyiek úgy nyilatkoztak a Blikknek, hogy Tímea rokonsága és családja hamar befogadta a filmes szakembert. Alig egy évvel ezelőtt, amikor Timi még csak barátnője volt Vajnának, már családtagként viselkedtek a szüretelésbe is besegítő producerrel. „Együtt dolgozott a leendő apósával, akivel nagyon jól kijönnek. Többen is láttuk őt. Sokan sürgölődtek a betonplaccon, s látszott, hogy Vajna jól érzi magát, nem csak egyszerű vendégként érkezett a szüretre” – nyilatkozta a Palácsik család egyik szomszédja. „Pár hete kérdeztem a szülőket, mikor lesz már a lagzi, de vagy nem tudták, vagy nem akarták megmondani. A szülők amúgy sem pletykásak vagy dicsekvők. Zoli és mérnök felesége tisztességes, zárkózott emberek, mindkét lányukat önállóságra nevelték” – zárta le a szomszédasszony.

Palácsik családjával szüretelt Vajna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top