Sztárok

Így lett mintacsalád Beckhamékből

14 éve tartó házasságuk alatt kijutott nekik a hűtlenségből, a plasztikai műtétekből, a mosoly nélküli tévészereplésekből... Mára azonban úgy élnek, mint minden hétköznapi család.

1999. július 4-én mondta ki egymásnak a boldogító igent Anglia legirigyeltebb párja. David Beckham a karrierje kezdetén lévő sikeres focista volt, Victoria pedig a világ akkori legsikeresebb lánycsapatának, a Spice Girlsnek a tagja. Nevükből azóta igazi világmárkát építettek. Többször megvádolták őket azzal, hogy házasságuk csak látszat, valamint hogy – főleg Victoria – rossz szülők, mostanra azonban bizonyították, hogy igenis példaértékűen, szeretetben nevelik négy gyermeküket.

Így lett mintacsalád Beckhamékből

„Üresfejű” énekesnőből sikeres üzletasszony

Ahogy a mondás is tartja, minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll. Ez a Beckham házaspárra nagyon is igaz. Míg David Bekcham focistaként építette karrierjét, az egykori Posh Spice mindent megtett, hogy megteremtse a nyugodt családi hátteret, nem feladva anyagi önállóságát. A gyereknevelés mellett beszállt az üzleti életbe is: mostanra sikeres divattervezőként ismerik el a világ minden táján, aki saját márkáját kiépítve kilépett a Spice Girls árnyékából. A sikerhez vezető úton azonban szükség volt az önfegyelemre, a szigorú magatartás miatt viszont sokan egy komor nőnek festették le, aki képtelen örülni bárminek is, akit mindig megcsal a férje.

Victoria ereje tartotta össze a családot

Merthogy nem egy, nem két alkalommal tűrte emelt fővel a megaláztatást, amikor jóképű férjét hírbe hozták más nőkkel. A legnagyobb botrányt Rebecca Loos, a házaspár asszisztense robbantotta ki, amikor azt állította, viszonyt folytatott a focistával. Ezután még legalább három állítólagos szerető jelentkezett be. A Loosszal folytatott románcot Beckham elismerte, a többit viszont tagadta. Felesége annak ellenére kitartott férje mellett, hogy a nyilvánosság inkább őt, semmint csalfa férjét kiáltotta ki bűnbaknak. A bizalom kettejük között megingott, az énekesnő a válást fontolgatta, ám ekkor már két gyerekükre is gondolnia kellett. Hosszú időbe telt, mire rendbe hozták a házasságukat, majd kilenc hónap múlva meg is született harmadik fiúk, Cruz, majd 2011-ben negyedik gyermekük, Harper Seven.

Megnézem
Összes kép (1)

Példaértékű szülőkké értek

A sztárfocista néhány hete nyugdíjba vonult, végleg feladta focistakarrierjét, és ez láthatóan igencsak jót tett az egész családnak. Számtalan közös programon vesznek részt, és jóval többet mutatnak igazi énjükből, mint eddig. Mostanra már Victoria is szétrobbantotta az a tévhitet, miszerint ő egy üresfejű, önző nő, aki csak magával van elfoglalva. A 39 éves anyuka, aki sokak fejében az igazi műnő megtestesítőjeként él, nem sminkeli magát kislánya előtt, nehogy a csöppség túl korán kedvet kapjon a felnőttek szokásaihoz. A mindig savanyúnak titulált Victoria azt is bebizonyította, igenis tud nevetni, sőt az is kiderült, a Bekcham házaspár és négy gyermekük, Brooklyn, Romeo, Cruz és a kis Harper hétköznapi emberek módjára, mindenféle sztárallűrtől mentesen élik a mindennapjaikat.

David Beckham utolsó mérkőzése:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top