Sztárok

Évekig várhat örökségére a táncdalénekes özvegye

Lassan tíz hónapja hunyt el Komár László, de még mindig nem tűzték ki a hagyatéki tárgyalást. Miért húzódik ennyi ideig?

Az énekes korábban elhunyt öccse hagyatéki eljárásában is érintett, emiatt nyúlik ilyen hosszadalmasra az ügy, s ennek következtében az egykori táncdalénekes özvegye súlyos anyagi problémákkal küzd – olvasható a Blikkben. Komár László öccse, Kómár György tavaly májusban hunyt el, és mindenét ápolónőjére hagyta. Tavaly októberre tűzték ki az időpontot az ő ügyében, ám időközben egyetlen rokona, Komár László is elhunyt, emiatt elhalasztották a tárgyalást.

Mivel Komár László két ügyben is érintett, összevonták azokat, ami csak tovább bonyolítja a helyzetet. Komár László özvegye évekig várhat még az örökségére, hiába mondott le az énekes az öccse után neki járó részről. „Testvérem, néhai Kómár György 2011. február 18-án kelt végrendeletét elfogadom. Hagyatékra nem tartok igényt, és az örökössel, H. Péter Lászlónéval szemben semmilyen követelésem nincs” – nyilatkozta írásban az énekes tavaly szeptemberben.

Az összevont hagyatéki tárgyaláson a táncdalénekest özvegye és két előző házasságából született gyermeke képviseli majd. A Blikk kérdésére az özvegy elárulta, el van keseredve az ügy miatt, és a következőt nyilatkozta: „Ugyan milyen követelésem lehet nekem egy olyan ügyben, amelyben az elhunyt férjem még életében rendelkezett? Semmilyen!”

Évekig várhat örökségére a táncdalénekes özvegye

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top