Sztárok

Szellő István: “Ebben a tragikus időszakban csak egy a fontos”

Szellő István számára most a legfontosabb, hogy ikergyermekei – édesanyjuk elvesztése után – nyugalomban, biztonságban legyenek. A barátok is megszólaltak.

„Egy biztos, Istvánról az a legkevesebb, ami elmondható, hogy jó apa, és gondoskodik a gyerekekről is” – mondta a Blikknek Szellő István egykori párjának egyik barátnője, aki szerint a híradós az utolsó időszakban is bejárt gyermekei anyjához a kórházba.

Ahogyan arról kedden beszámoltunk, Szellő István egykori párja, ikreinek édesanyja a napokban elhunyt.  Olyan hírekről lehetett hallani, melyek szerint nem Szellő fogja felnevelni a gyerekeket. A híradós nyilatkozott a Blikknek, de kijelentette: ebben a történetben korántsem az ő szerepe a fontos, hanem az, hogy a tragikus időszakban a két kicsi ne szenvedjen károsodást.
Itt van ez a két kisgyerek; vajon mit mondanak nekik az oviban? Meg akarom óvni őket a problémától. Azt tudni kell, hogy az én életritmusom, a munkám nem olyan, hogy egyedül tudnám vállalni azt, maradjanak nálam a kicsik. Ezért közös döntést hoztunk, elhatároztuk, hogy a keresztszülők önfeláldozó segítségével neveljük tovább együtt a gyerekeket, mert hozzájuk is nagyon ragaszkodnak. Ugyanúgy mindent megteszek, segíteni fogom őket, amennyire csak tudom” – mondta a televíziós, elárulva, hogy a gyerekek keresztapja régóta jó barátja; még akkor ismerte meg őt, amikor egy klubban vívtak.

Szellő István:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top