Sztárok

Hollywoodban születik a királyi család új tagja

Az Egyesült Államokban születik meg a napokban a brit királyi család új tagja, akinek ráadásul a dédanyja magyar!

Bár még mindenki a kis György hercegről beszél, bármelyik órában megszülethet a kis trónörökös harmadfokú unokatestvére, mégpedig Los Angelesben. Ilyen sem fordult még elő, hogy a Windsor-ház egyik tagja az Egyesült Államokban szülessen meg.

II. Erzsébet királynő unokatestvére, Michael kenti herceg fia, Lord Frederick Windsor, és felesége, Sophie Winkleman várnak babát. Lord Frederick sokáig a királyi család egyik fekete báránya volt, majdnem annyit partizott, mint jó cimborája, Harry herceg. Harryhez hasonlóan őt is lefényképezték félmeztelenül, de amióta megnősült, egészen megváltozott. A pár 2009. szeptember 12-én házasodott össze óriási médiafelhajtás közepette, majd Los Angelesbe költöztek, Lady Sophie, aki augusztus 5-én ünnepelte 33. születésnapját, ugyanis színésznő, míg Lord Frederick pénzügyi, befektetési szakemberként dolgozik az Államokban. A királyi család új tagja emiatt jön a világra a tengerentúlon.

Megnézem
Összes kép (1)

A baba a 42. lesz a trónöröklési sorrendben, és még magyar vér is csörgedezik ereiben. Michael kenti herceg felesége, Marie Christine hercegné édesanyja ugyanis magyar nő volt, Maria Anna grófnő, Széchysziget és Szapár grófjának egyetlen lánya.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top