Sztárok

Gáspár Győző meddőségi klinikán

Meddőségi vizsgálaton látták Gáspár Győzőt – írja a Bors. Mi pedig komolyan úgy érezzük, hogy újraindul a Győzike-show.

Gáspár Győző meddőségi klinikán„Mi ketten Beával már mindent megéltünk együtt. Voltak gyönyörű, boldog és pokoli időszakaink is, még a válópert is megindítottuk egyszer” – magyarázta Gáspár, aki a napokban hatodszor vette el feleségül Bea asszonyt.Evelint alig látjuk, és szerintem hamarosan Virág is saját életet akar. …Talán még van esélyünk arra, hogy legyen egy harmadik gyermekünk. Igen, elmentünk a Kaáli Intézetbe. Én az elmúlt időszakban sokat fogytam, sokat idegeskedtünk is, és persze – nem jó kimondani, de – öregszünk is. Kíváncsiak voltunk, hogy lehet-e még egy babánk” – folytatta a Borsnak lelkesen Gáspár.

Az elmúlt időszakban számtalanszor olvashattunk újra Győzikéről, és a vele készült anyagok tele vannak a „visszatérnél-e tévézni?” kérdéssel. Valóban úgy érezni, hogy itt valami lesz. Bár a pletykák arról szólnak, hogy Gáspárék a TV2-nél folytatják, ezt senki nem erősítette meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top