Sztárok

Szerelemre vár Xantus Barbara

A színésznő ma már biztos abban, hogy jó döntés volt a válás.

Xantus Barbara épp egy évvel ezelőtt lépett ki húsz évig tartó házasságából. Azóta volt férjével, a rendező Szurdi Miklóssal ugyanúgy barátok, a gyermeknevelésben pedig társak maradtak. A színésznőnek volt ereje és bátorsága kilépni megfáradt, rutinná vált kapcsolatából – írja a Blikk. „Nem akartam boldogságot hazudni magamnak, miközben éreztem, hogy már nincsen meg a tűz, az igazi érzelem. Attól féltem, beleöregszem egy elszürkült kapcsolatba, és nem akartam ennyi idősen lemondani a szerelemről. Ma már tudom, hogy jól döntöttem, de nem volt könnyű – főleg a gyerekek miatt. Mégis megérte, ebben már biztos vagyok” – nyilatkozta a lapnak a színésznő.

A Blikk szerint Barbara, aki egy hetet töltött fiával egy színjátszótáborban a dunaharaszti tavak mellett, szemmel láthatóan megfiatalodott. „Valóban kicsit úgy érzem magam, mint régen, mintha tíz-tizenöt évet lefújtak volna rólam a táborban. De egyébként is nagyon jól érzem magam a bőrömben. Nem mondom, aggódtam, mert minden gyereket megvisel, ha a szülei szétmennek, az enyémek sem voltak kivételek, de most már látják, hogy jól döntöttem. Békében éldegélünk hárman, sokat vannak Miklóssal, az apjukkal is – mesélte Xantus Barbara, akinek néhány napja volt Jazztett-koncertje és jelenleg Hujber Ferivel próbál A kaktusz virága főszerepére. A darabot augusztus végén mutatják be a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Szerelemre vár a Família Kft. egykori Krisztája

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top