Sztárok

Így készül esküvőjére Palácsik Tímea

Palácsik Tímea és Andy Vajna vasárnap kelnek egybe, amire a leendő ara lelkesen készül.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Palácsik Tímea és Andy Vajna összeházasodnak, méghozzá az Egyesült Államokban. A lagzit Antonio Banderas házában rendezik majd meg. Közeleg a nagy nap, hiszen vasárnap kel egybe a pár, amire Timi lázasan készül – írja a Blikk. Mindent megtesz annak érdekében, hogy Andy Vajna kedvében járjon és a lehető legjobb formában legyen a hétvégére. Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is feltöltődjön, Palácsik Timi thai masszázsra is elment, valamint közösségi oldalára kiírt posztjaiból az is kiderül, hogy jóga- és pilatesórákat is vett.

Sokan kételkedtek a pár kapcsolatában és abban, hogy egyáltalán lesz esküvő, hiszen pár héttel ezelőtt egy fesztiválon olyan képek készültek Timiről, ahol egy ismeretlen férfival táncol, de Andy Vajna teljesen megbízik párjában, így nem tulajdonított túl sok jelentőséget a képeknek. „Természetesen lesz esküvő, hiszen Vajna nagyon szereti Timit, olyan szeretettel bánik vele, mint egy igazi szerelmes férfi” – nyilatkozta egy közeli ismerős a Blikknek, aki hozzátette, hogy a pár nagyon is oda van egymásért. 

Így készül esküvőjére Palácsik Tímea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top