Sztárok

Alig látja lányát VV Béci

VV Béci már több lábon áll: megnyitotta első csirkefalodáját. A sok munka mellett viszont alig jut ideje a családra.

„Egy pillanat alatt jött az ötlet” – meséli Young G, az egykori Való Világ Bécije új vállalkozásáról. A jogdíjakból ugyanis csirkefalodát nyitott, így a zenélés mellett most már újabb profilt is kialakított, írja a Blikk.
„Éppen stúdióztam aznap, amikor megkaptam a jogdíjat. Nem kell irtózatos összegre gondolni, ha leosztjuk egy hónapra, havi hetvenezerről beszélünk. Éhes voltam, és kérdeztem a szerelmemet, Adrit, hogy mit együnk. Csirkét szerettem volna, de sehol sem kaptam. Ekkor született meg a fejemben a gondolat, hogy nyitni kellene egy csirkesütödét” – meséli Béci.
A siker árnyoldala viszont, hogy a sok munka mellett szinte alig jut ideje a családjára. „Egyetlen probléma, hogy most is napokig nem láttam a kislányomat. Hajnal egyig stúdióban vagyok, a legújabb dalomat vesszük fel, közben klipet forgattam, aztán reggel már ötkor elkezdődik itt a munka. Mindent magam ellenőrzök, itt kell lennem, mert csak olyat adok a vendégeknek, amit én is szívesen megennék” – magyarázta a rapper.

Alig látja lányát VV Béci

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top