Sztárok

Debreczeni Zita felülmúlta ellenlábasait

Meghirdettük, szavaztatok, és végül megszületett az eredmény. Képzeletbeli dobogónk első helyére a ti voksaitok alapján Debreczeni Zita léphetett fel izomtól duzzadó lábaival.

Tizenegy formás lábú hölgyet neveztünk be a néhány napja indított nagy celeblábszépség-versenyünkbe. A nevezésnek mindössze két feltétele volt: legyen tükörben önfotóval készített képe lábairól, de ezen túl azért legyenek is szépek és formásak azok a végtagok. Ti pedig sokan szavaztatok, amit köszönünk nektek! A voksaitok alapján pedig nem más nyert, mint az egy éve sportszerelmes Debreczeni Zita. A győztes telefonon mondott köszönetet. „Pont a rajongói oldalamon hívta fel rá valaki a figyelmemet, hogy mibe lettem benevezve. Nagyon meglepődtem, de örültem neki, nagyon kedves cikk volt, főleg mert tényleg egy éve már, hogy a sport szerelmese lettem, és sokat teszek azért, hogy tudjam hozni az »elvárt« formát, főleg túl a harminckettőn. És ha ennek még látszatja is van, akkor tényleg megéri dolgozni” – nevetett a legszebb lábú magyar híresség, aki még Rubint Rékát is megelőzte a versenyben, igaz, fej fej mellett haladtak. „Nem gondolom, hogy jobban néznék ki, mint Rubint Réka, hisz ő mégiscsak ezzel foglalkozik. A hiúságomnak persze azért jólesik, hogy ilyen dicsérő szavakat kapok. Én azért Bódi Sylvit hiányoltam még a felsorolásból, mert neki is csodálatos lábai vannak, de nekem Rubint Réka lábai is nagyon tetszenek. Szeretném nagyon szépen megköszönni azoknak, akik szavaztak rám!” – zárta le köszönőbeszédét Zita, akinek ezúton is gratulálunk csodás lábaihoz!

A nagy celeblábszépség-verseny

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top