Sztárok

Megalázták Katalin hercegnét – fotó

Egy amerikai celeb szólt be Katalin hercegnének. Bár Snookie dicséretnek szánta szavait, azok mégis inkább sértőek a harmadik számú trónörökös édesanyjára nézve.

A Jersey Shore című valóságshow-ban feltűnt és később önálló műsort kapott Snookie már korábban is megpróbált tanácsokat adni Katalin hercegnének az anyaságról, miután neki is van már tapasztalata ezen a téren. Mostani dicsérőnek szánt szavaival igencsak túllőtt a célon. A fiáról néhány napja áradozó Vilmos herceg és Katalin hercegné legfrissebb családi képei láttán üzent a hercegi párnak a szolikirálynő. „Gratulálok Willnek és Kate-nek a csodálatos kisfiukhoz, Györgyhöz! Teljesen úgy néz ki, mint az apja. Nem tudom elmondani, Katalin mennyire hihetetlenül jól néz ki! Úgy értem, mitől ennyire tökéletes? Csókollak titeket srácok, és Katalin: te egy igazi MILF vagy!” – írta Snookie a Twitteren. (MILF-nek nevezik azokat a negyvenes–ötvenes éveikben járó nőket, akik jól tartják magukat és a fiatalabb férfiak szívesen megismerkednének velük – a szerk.) Bízunk benne, hogy a nemrégiben fia születése alkalmából megajándékozott hercegnőhöz nem értek el a korábban drog- és alkoholproblémákkal küzdő celebritás szavai.

Csúnyán megalázták Katalin hercegnét


Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top