Sztárok

A Tankcsapda slágere úgy, ahogy még sohasem hallottad

A Budapest Voices nevű formáció gondolt egy nagyot, és teljesen más értelmet adott a Tankcsapda Adjon az ég című slágerének. Hallgassátok csak!
A Tankcsapda slágere úgy, ahogy még sohasem hallottadLajtai Kati (a Crystal egykori énekesnője – a szerk.) jelenleg tizenkettedmagával – egy olyan formációban énekel, amelyhez hasonló eddig még nem volt Magyarországon. „”Régóta keresem, kutatom, hogy kivel, kikkel énekelnék újra és mit. A Budapest Voices-ban egy nagyon eredeti ötletre, egy szuper zeneszerzőre és tizenegy profi énekesre találtam, akikkel szerintem valami egészen új, egyedi dolgot sikerült alkotnunk” – kezdte a Nők Lapja Cafénak Kati, aki közel három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy tíz év zenélés után kilép a Crystal együttesből. Elvégzett egy egyetemet, belekóstolt a tanítók világába, és megismerkedett a művészetterápiával – egy idő után azonban rádöbbent, hogy a szíve visszahúzza a színpadra.

„Kicsivel több, mint fél évvel ezelőtt keresett meg Warnusz Zsuzsa azzal, hogy nem lenne-e kedvem egy kórusban énekelni. Azonnal megtetszett az ötlet minden összetevője, főleg, hogy a kórustagok jó részét a Kőbányai Zenesuli révén már ismertem is. Régi tanáraim, mostani diákok és profi kóristák is színesítik, erősítik a csapatot – név szerint: Gulyás Erika, Faith Ildi, Borbás Erika, Éry Dóri, Kiss Flóra, Szőke Szandra, Takács Noémi, Deák András, Labant Bence, Paál Balázs és Szakonyi Milán. Az egyetlen hangszeres társunk Pusztai Csaba, aki egymagában is egy különleges dobszekciót alkot. Az első, közönség elé tárt feldolgozásunk a Tankcsapda: Adjon az ég című slágere” – folytatta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top