Sztárok

Színésznői babérokra tör Palácsik Tímea

Palácsik Tímea epizódszerepet kapott abban a filmben, amelyet a férje vezette filmalap is támogat - írja a Blikk. Vajna nem kívánt nyilatkozni.

A héten egybekelt Palácsik Tímea és Andy Vajna Los Angelesben, Antonio Banderas házában. A nagyszabású eseményen világsztárok is gratuláltak az ifjú párnak, többek között Arnold Schwarzenegger és Goldie Hawn is – írja a Blikk. Pár nappal az esküvő után Palácsik Tímea már filmes karrierjén dolgozik, a Megdönteni Hajnal Tímeát című játékfilmben kapott szerepet – olvasható a Borsban. Az Origo hírportál információi szerint Timi egy plázacicát alakít, azt nem lehet tudni, hogy szövege is lesz-e a filmben vagy sem. A lap stábközeli forrásból megtudta: „Három napja forgatják ezt a filmet, és valóban szerepel benne Palácsik Tímea. Még a stábtagok sem tudtak arról, kivel dolgoznak majd együtt, a forgatókönyvben vették észre a nevét. Sokan meglepődtek ezen a választáson, hiszen semmiféle bejelentés nem előzte meg” – mesélte a lapnak a bennfentes. A bulvárlap a film rendezőjét elérte, aki egyelőre nem kívánt nyilatkozni, ahogy a vígjáték producerei sem.

Színésznői babérokra tör Palácsik Tímea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top