Sztárok

Súlyos beteg Sean Connery

Árnyéka egykori önmagának a James Bond-filmek sármos színésze, aki még őszülő halántékkal is nők millióinak szívét dobogtatta meg.
A(z) “Neked ki volt a kedvenc James Bondod?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Sean Connery

Szomorú hír kapott szárnyra Sean Connery egészségi állapotát illetően. A Bild am Sonntag című német bulvárlap értesülései szerint az egykoron sármos színész Alzheimerkórban szenved, amit legjobb barátja, Michael Caine is megerősített a lapnak. „Kezdhetünk aggódni miatta” – nyilatkozta a Caine. Az aggasztó hírek azután kerültek napvilágra, hogy néhány nappal ezelőtt a Daily Mail című angol napilap képeket közölt az évek óta visszavonultan élő színészről, aki elveszve bolyongott kedvenc városának, New Yorknak az utcáin. Az egykori 007-es ügynök állítólag már nem is lép ki az utcára felesége, Micheline Roquebrune telefonszáma nélkül, hisz már többször előfordult, hogy a 77 éves asszonynak kellett érte mennie, mert 83 éves férje nem tudta, merre van a hazafelé vezető út.
Nézd meg a Sean Connery életéről készített galériánkat!

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top