Sztárok

Idén sem lesz hiány sírós mentorból az X-faktorban

Az X-Faktor új szériájában még nem történt komolyabb dráma, ennek ellenére Tóth Gabinak már többször is könny szökött a szemébe.

Idén sem lesz hiány síros mentorból az X-faktorbanA korábbi X-Faktor-szériában Keresztes Ildikónál gyakran eltörött a mécses, sírásai szinte többet szerepeltek az újságokban, mint a versenyzők – írja a Bors. Tóth Gabi a lapnak elmondta, hogy ő nem lesz a következő Keresztes Ildikó. „Fel vagyok rá készülve, hogy mindenki összehasonlít majd vele, de szerintem hamar be fogom bizonyítani, hogy teljesen mások vagyunk. Ha olyan csodás hangot fogok hallani, nem lehetetlen, hogy én is szabad utat engedek az érzéseimnek” – mondta korábban a lapnak Gabi. A műsor még el sem kezdődött, az élő adásokra sem került sor, de az énekesnőt már lefotózták könnybe lábadt szemekkel. „Ha olyan jelentkezőt látok, amilyen én voltam annak idején, bizony bepárásodik a szemem. De belőlem megrázóbb élmények tudják csak kiváltani azt a fajta megrendültséget, mint annak idején Ildiből” – mesélte Tóth Gabi. Az énekesnő azt is elárulta, hogy félt a feladattól és mentortársaitól, de kellemesen csalódott, hiszen elfogadják véleményét, fiatal kora ellenére egyenlő félként kezelik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top