Sztárok

Kiderült! Ilyen jelenetet kapott Vajna Tímea

Kiderült, hogy milyen jelenetben fog szerepelni Vajna Tímea első játékfilmjében.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Vajna Tímea szerepet kapott egy magyar vígjátékban. A film gyártói Tímea szerepét továbbra sem árulták el – írja a Bors. Meg nem erősített információk szerint a lap úgy értesült, hogy Tímea kétszer lesz látható a filmben, és szerelmi jelenetet forgat az egyik férfi szereplővel. Egy neve elhallgatását kérő bennfentes pedig cáfolja, hogy Andy Vajna csinálna sztárt nejéből. „Tévedés, hogy Vajna miatt játszhat a filmben. Tímea azért kapott szerepet a produkcióban, mert igazán tehetséges, a szerepet pedig mintha ráöntötték volna… Az egészhez egyébként semmi köze annak, hogy ő Vajna felesége. Mikor a castingok zajlottak, még senki sem tudta, hogy Palácsik Tímeából Andy Vajna neje lesz.” A találgatásoknak szeptemberben vetnek véget, amikor egy sajtótájékoztató keretein belül a gyártás mindent elárul a készülő film részleteiről.

Ha még nem láttad Andy Vajna és Palácsik Tímea esküvőjéről és a nászútról készült képgalériánkat, itt megnézheted (forrás: Vajna Tímea nyilvános Instagram- és Facebook-oldala)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top