Sztárok

Így búvárkodik a Vajna házaspár – fotó

A nyilvánosság nyomására – napokkal az esküvő után – férjével közös fotókat tett közzé Vajnáné. A friss házasok jelenleg Bora Borán töltik nászútjukat. Most végre itt a bizonyíték, hogy Vajna Tímea nem egyedül utazott el az egzotikus szigetre.

Sokáig várattak magukra a világraszóló lagzin készült közös fotók, végül napokkal a boldogító igen után az ifjú ara a nyilvános Facebook-oldalára töltött fel képeket a nagy napról. Azóta a Vajna házaspár már a nászútjára is elutazott, ahonnan napok óta szebbnél szebb fotókat oszt meg  Vajna Tímea. Sokáig azonban csak találgattunk, vajon a producer is vele tartott-e a Francia Polinézia területén fekvő szigetre, hisz Tímeát láthattuk jet-skizni, napozni, fotózott tájat és cápákat, csak épp férjét nem láthattuk sehol. Most viszont már bizonyítékot is kaptunk arról, hogy Vajna is ott van és nagyon is jól érzi magát. Fiatal felesége  nyilvános Instagram-oldalán ugyanis egy közös fotó díszeleg, amin búvárszemüvegben önfeledten grimaszolnak.

Kiderült! Andy Vajna is elutazott a saját nászútjára - fotó


Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top