Sztárok

Máris gyermeket vár a hercegnő

A svéd királyi udvar bejelentette, hogy Magdolna hercegnő és férje, Christopher O'Neill jövő év márciusára várják első gyermeküket. A hercegnő idén júniusban ment férjhez.

Magdolna és amerikai–brit bankár férje ez év júniusában házasodtak össze. XVI. Károly Gusztáv király és Szilvia királyné második unokája előreláthatóan jövő év márciusában jön világra. Egyébként a svéd királyi család egészen álomszerű heteken van túl. Magdolna hercegnő nyári álomszép esküvője után a hétvégén a király unokaöccse házasodott, a hónap közepén a trónörökösnő, Viktória hercegnő férje negyvenéves lesz, ez alkalomból a felesége hatalmas partit ad. De ez semmi sem lesz ahhoz a bálhoz képest, amit a svéd kormány rendez az uralkodónak: a király ugyanis idős nagyapját követve pontosan negyven évvel ezelőtt, szeptember 15-én 27 éves korában lépett a svéd trónra. Egy újabb unokánál pedig nincs is szebb jubileumi ajándék.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top