Sztárok

Újabb vádak Szepesi Niki ellen

Szepesi Nikinek és édesapjának továbbra sem sikerült megbeszélniük a problémáikat. Niki apukája pedig újabb súlyos vádakkal állt elő.

 

A(z) “Szerinted igazat állít Szepesi Niki apukája?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Biztos, hogy igen!

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, Szepesi Niki apukája azt állítja, lánya valótlan dolgokat ír le róla a könyvében. Az édesapának nemcsak az esett rosszul, hogy Niki letagadta, de az is bosszantja, hogy szerinte csak önmagával törődik – írja a Blikk. „Úgy tudom, nyolcmillió forintot kap a kötetek után, és mivel az édesanyjának agydaganata volt, rákérdeztem, hogy segít-e neki anyagilag. Niki erre határozottan azt felelte, hogy nem ad senkinek egy büdös fillért sem, hiszen ő dolgozott meg érte. Pedig az édesanyja mindenben támogatta, és én is minden tőlem telhetőt megtettem.” Szepesi Nikit felkereste a Blikk, aki meglepődött apja újabb nyilatkozatán. „Nem érdekel, hogy ez az ember mit nyilatkozgat, és mit erőlködik. Részemről lezártam ezt az egészet. Nem vagyok hajlandó többet foglalkozni vele” – mondta.

Ilyen vádakkal állt elő még Szepesi Niki apukája

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top