Sztárok

Caramel az egyik legkeresettebb magyar híresség

Csúcsra ért Molnár Ferenc Caramel. Számtalan fellépése van és nem egy világcég kérte fel, hogy reklámozza termékét.
A(z) “Szerinted megérdemli a sikert Caramel?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, persze!

Meglett a gyümölcse a sok munkának. Caramel hét év után a csúcson van, világcégek magyarországi képviseletei szívesen szponzorálják, és rengeteg helyre hívják fellépni – írja a Bors. „Nem tudjuk, mi alapján választanak minket, de ezzel nem is kell törődnünk. Nagy megtiszteltetés, hogy komoly cégek kérnek fel közös munkára. Caramel egyéb­ként sokat töpreng azon, hogy mit vállal el, az elmúlt években rendre elutasított minden reklámfelkérést. Nagyon meg kell gondolnia ugyanis, hogy mihez adja a nevét” – mondta Hamza Zoltán, az énekes menedzsere. Természetesen a multinacionális cégekkel kötött szerződés részleteiről nem beszélhet, de a menedzser annyit elárult, hogy a bevételek jelentős részét Caramel közelgő nagy koncertjére fordítják.

Molnár Ferenc Caramel az egyik legkeresettebb magyar híresség
 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top