Sztárok

Megszállta az adóhatóság Schobert Norbi cégét

Átfogó vizsgálatba kezdtek Norbi cégénél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei.

Schobert Norbi állítása szerint két héten belül már harmadszorra járnak nála az adóhatóság emberei. A Blikk meg nem erősített információi szerint a fitneszguru cégénél tizenkétezer fitnesz-DVD-t foglaltak le és vizsgálatot indítottak a cég ellen. Hogy valójában mi történt, azt Schobert Norbi a Facebook-oldalán írta le: „Bementem az irodába, és éppen hat fővel megszállt minket a NAV. Nem gond, így szokás. Mi nem csalunk, pontosan fizetünk, de mentek máshova is. Ez a protokoll. Aranyosak, kedvesek voltak, s mindent rendbe találtak.”
A lap felkereste az NAV-ot, ahol nem cáfolták az információt, viszont részletes felvilágosítást sem adhatnak az ügyben. Norbi a Blikknek így nyilatkozott az esetről: „Fogalmam sincs, hogy ki és mi állhat az ellenem tett NAV-feljelentésben. Úgy látszik, valaki mindent megtesz annak érdekében, hogy idegességet és kárt okozzon nekem, de a lelkiismeretem tiszta, készséggel állok minden vizsgálat elé. Számomra fontosabb, hogy a megműtött kutyám jobban van, illetve hogy csütörtökön ünnepeltük Rékával a 11. házassági évfordulónkat, és ezt még ezek az alaptalan vizsgálódások sem tudják beárnyékolni.”

Megszállta az adóhatóság Schobert Norbit

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top