Sztárok

Így mesélt házasságáról Vajna Tímea

Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea visszatértek a nászútról. Timi mesélt az esküvőről és férjéről.

Esküvőjüket Antonio Banderas házában tartották, nászútra pedig Bangkokba és Bora Borára mentek. Élményeiről és az esküvőről Vajna Tímea ezt mesélte a Blikknek: „Jártunk Bangkokban, de a legtöbb időt Bora Borán töltöttük. Az egész olyan volt, mint egy tündérmese… A legszebb persze az volt, amikor romantikus vacsora mellett nagyokat beszélgettünk a naplementében. Úgy érzem, hogy a nászutunk alatt még közelebb kerültünk egymáshoz.”  Timi azt is elmesélte, hogy az esküvő is gyönyörű volt és ezeket a napokat a sok rosszindulatú megjegyzés sem tudta elrontani. „Szerelem és szeretet nélkül nem lehet évekig együtt élni valakivel, és mi már három éve vagyunk együtt a legnagyobb egyetértésben és boldogságban. A nehézségek két embert vagy eltávolítanak egymástól, vagy még jobban összekovácsolja őket, és szerencsére nálunk ez utóbbi történt. Andy minden kalandban, poénban benne van, biztonságban érzem magam mellette, tisztelettel beszélünk egymással, és rengeteget tanulok tőle” – mondta Vajna Tímea, aki mégsem vállal szerepet a Megdönteni Hajnal Tímeát című filmben.

Vajnáék esküvőjéről és nászútjáról készült képeket itt megnézheted:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top