Sztárok

Az őszi szezon trendjei az F&F-nél

Az F&F a kifutókrók elhozta nektek az aktuális trendeket, melyeket idén ősszel viselünk, az újragondolt punk vonaltól a nőies szabásokig és az uniszex fazonokig.

Az őszi szezon trendjei az F&F-nél Semmi kétség, a kockás minta visszatérése az őszi–téli szezon legnagyobb durranása.

A Givenchy kifutóján a fekete-piros kockás darabokat szűk bőrszoknyával párosították, míg a Saint Laurent bemutatóján a kosztümöket és az áttetsző ruhákat klasszikus kockás inggel dobták fel.

Az F&F kollekciójában egyaránt megtalálható a tartán motorosdzseki, a punk korszakot idéző kockás szoknya, valamint a grunge igazán szexi és nőies vonalát képviselő átlátszó, masnis nyakú kockás blúz.

Ha szeretnéd, hogy a megjelenésed kétséget kizáróan merész és markáns legyen, mindenképp bőrnadrágot vagy ceruzaszoknyát és magassarkút viselj.

 

 
Az őszi szezon trendjei az F&F-nél A klasszikus, egyszerű fazonok szerelmeseit is elkényeztették idén a divattervezők.

Victoria Beckham és Roland Mouret bebizonyította, hogy az egyszerű is lehet nagyszerű. Fogj egy egyszerű fazont, mint a ceruzaszoknya vagy egy klasszikus pulóver, majd alkalmazd a színblokkolás módszerét, melynek egyik eleme mindenképp a kobaltkék legyen.

Az F&F elhozza ősszel ezt a szuper trendet is, és olyan alapdarabokat gondolt újra, mint a V nyakú kardigán, az egyszerű pulóver vagy a klasszikus ceruzaszoknya.

Ha még több hírt szeretnél a legújabb trendekről, csatlakozz a facebook.com/ffmagyarorszag oldalhoz vagy látogasd meg az ffdivat.com oldalunkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top