Sztárok

Kiakadt a cukiságmérő! Beckham és lánya taroltak a New York-i divathéten – galéria

Ezúttal felesége őszi–téli kollekciójának bemutatójára érkezett David Beckham a kislányukkal, Harper Sevennel. A páros mellett nem lehet elmenni szó nélkül, elnézve őket, még a leginkább kőszívű emberek is elolvadnak.

Amióta főállású apuka lett David Beckhamből, szexisebb, mint valaha. A nyugdíjas focista ugyanis rengeteg időt tölt gyermekeivel, főleg a két és fél éves Harperrel, aki kétségkívül nagyon jól áll apukája karjában. A tündéri kislány nemrégiben egy hokimeccsen perdült táncra apukájának, néhány héttel ezelőtt pedig családostul látogattak el a vidámparkba. A kis Harper anyukája számára is igazi kabala, ezért nem volt kérdés, hogy a New York-i divathéten is a nézők soraiból tapsolja majd végig Victoria bemutatóját, ráadásul az első sorból. A mindig mosolygó kislány és papája azonban elvitték a show-t, hisz minden szem rájuk szegeződött. Az egykori focistáról sugárzik, hogy odavan kislányáért, ahogy a bűbájos két és fél éves kislány is rajongással tud bújni szexi apukájához.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top